BestSoft Bezorgdienst Software

De ultieme bestelling registratie-, facturatie- en rapportage software voor bezorgdiensten is nu verkrijgbaar. BestSoft is speciaal ontwikkeld voor Pizzeria's, Restaurants, Grillrooms en Horeca die te maken heeft met het bezorgen van bestellingen.

BestSoft bevat vele functionaliteiten die het opnemen en beheren van uw bestellingen makkelijker, sneller en overzichtelijker maakt.

Hieronder zijn enkele functionaliteiten omschreven:

Werken vanuit één of meerdere werkplekken.

BestSoft biedt de mogelijkheid om vanuit één werkplek te werken. Heeft u meerdere werkplekken waar u uw bestellingen tegelijkertijd wilt opnemen? Uiteraard is dit geen punt voor ons. BestSoft functioneert vanuit één locatie tot meerdere vestigingen die zelfs onderling meerdere werkplekken hebben. Zo kunt u grip houden op alle vestigingen.

 

Website

Bij het aanschaffen van BestSoft kunt u ook kiezen voor een volledig geintergreerd website (BestWeb) waar bestellingen automatisch verwerkt worden naar BestSoft. U hoeft niet meer uw mail te controleren of er bestellingen binnenkomen. BestSoft verwerkt de gemaakte bestelling zelf en geeft een melding. Het up-to-date houden van uw website is nooit zo makkelijk geweest; met één druk op een knop worden producten, openingstijden en acties automatisch doorgezet naar uw website.

Keuken Module

Bestellingen worden automatisch en overzichtelijk doorgezet naar de keuken door middel van touchscreen waarbij bonnen overbodig worden.

Werkt u met meerdere keukens? De bestellingen worden gesplitst en doorgezet naar de juiste keuken. Tevens kan de klant zijn bestelling online volgen.

 

Inpak Module

Sommige ondernemers werken met één centrale inpakpunt waar bestellingen worden gesorteerd en ingepakt. Met de Inpak Module van BestSoft krijgt u grip op alle bestellingen die doorgezet zijn uit de keuken. Ook vanaf dit punt kan de klant zijn bestelling online volgen.

 

Koerier Module

Aan de Koerier Module wordt een beheer gedeelte gekoppeld welke meerdere functies biedt voor de bezorgers, zoals o.a. het plannen van de routes en het combineren van de bestelling. Ook is het mogelijk om een dagoverzicht per bezorger op te vragen. Tevens kan de klant zijn bestelling online volgen.

 

Digitaal Menu

Digitale Menu is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met BestSoft kunt u op eenvoudige wijze Digitale Menu zelf beheren.